29 JUNE 2019 πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

Assalammualaikum πŸ’ŸπŸ’Ÿ
salam cinta buat semua peminat blog iolls . HAHAHAHA 

rasanya dah takde sape dah bace blog ni, zati cerita pon untuk simpan kenangan je . hikhik . update pon sekali sekala je . BUSY uolls . hahaha faham faham lah . 

so 29 JUNE 2019 tarikh keramat abg jejai dan seketul ijati . hikhik

nak ceritanya pagi nikah tu , bangun je pagi rasa lain sangat , rasa nk menangis . berdebar semua ada , Allah mudahkan semuanya . kiteorang selamat diijabkabulkan .

waktu nak naik atas pelamin tu , masyaAllah semua orang pandang πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… rasa macam tengah buat salah tau . hikhik .

tpi laju gile nk naik tu smpai pakteh tegur , jgn jalan laju sangat ,semangat kan iolss😏😏😏 HAHAHAHA .

takde ape nak cerita sangat , thank you sahabat , kawan , cikgu , kawan mama abah yang sudi dtg . hehe . thank you semuaaaaaaa .






buat abg jejai , moga cinta kita kekal ke akhirnyaaa , ameen yaAllah