50 days more to go 👰👰

assalammualaikum 💝

so harini dah hari kelima puasa , semoga kalian baik baik sahajaa 💕
selamat berpuasa zati ucapkan , moga ramadhan kali menjadi turning point yang baik untuk kita 💕💕💕💕 ameen ya Allah ❤

so 50 hari lagi 😆 semua perasaan ada sekarang ada sekarang ni . dari 6 bulan jadi 3 bulan dan sekarang tinggal dalam sebulan lebih je lagi . yaAllah . i dont know what to say 😅

persiapan diri ? 
still nur izzati yang sama , pandai masak sikit je , mengemas pon gitu gitu je . 
lepas kahwin nanti duduk seremban . ergh . jauh dari mama 😭😭

so rumah semua dah settle , tinggal nak kena carik barang sikit , n cuci rumah lepas raya nanti . tapi tu semua abg syed yang settlekan nanti . 

so apa perasaan zati sekarang ? 
heartless . 

moga Allah permudahkan semua urusan zati , setakat ni semua dapat settle satu satu . Alhamdulillah abg syed tu jenis yang penyabar tak suke gelabah gelabah ni . haritu ade problem dgn rumah , itu pon die kata takpe innshaAllah ade yang lagi baik dan dan malam tu jugak hal tu settle . 

hidup kite ni kena bergantung pada Allah 100% innshaAllah semua boleh settle . 
dari smlm dah start edar kad kahwin dengan kenalan intej . 

alhamdulillah takde yang tanye bukan bukan even diaorg tak pernah dengar nama abg syed ni 😇

arghhh tak sangkenye nak kahwin dah 😭😭 tiap malam sebelum tidur , air mata dah meleleh . dalam kegembiraan tu ada jugak sedihnya . 

anak sulung perempuan kan 😪😪

haih . dah lah . rasa nak nangis pulak . 
doakan zati dan abg syed yee . moga kami baik baik sajaa 💪💪