kuis

bismillahhirahmannirrahim 🌸

assalammualaikum , selamat pagi 🌸

hek soalan first . rindu zati tak? ahak ahak ahak 🙊
kan zati dah kate zati busy bulan ni . heeeeee , tu lah tknk caye , padan muke . 

 sorry lah lame tak mengupdate , dah nak dekat sebulan lebih dah dekat KUIS , laa ni baru ade mase . ni pun sebb tgah cuti midsem .

zati tak byk lah gmbr dkt kuis . zati mmg suke tngkp gmbr tpi bile dekat kuis rse mcm apps camera tu tade dalam kamus hidup , ceh . hahahahahahah . but seriously gitu lah hakikatnye ,

ade lah satu gmbr cicir haaa .

ni gmbr ni time minggu orentasi , hari kedua kat sane . 16/11/2016

tak sanggup zati nak cerita sepanjang sebulan lebih kat sane . nak tau pm zati sendiri yee . 
hahahahaha . ni saje nak isi blog ni . 

btw ... 

maisarah nakkk flyy p morocco dahhhhhhhhhh 

moga kite berjodoh suatu hari nanti yee morocco ^^

ameen yaAllah 

No comments:

Post a Comment